söndag 1 juli 2007

Bröllopet!!!

Nu är vi äntligen gifta, äkta makar, man och hustru! Hinner tyvärr inte skriva jättemycket om detta nu - det får bli mer efter bröllopsresan. Det var i alla fall en fantastisk dag med oerhört mycket känslor. . Förmiddagen var fylld av spänning och nervositet. Gjorde håruppsättning och sminkning på förmiddagen hos min moster Margith och det blev verkligen lyckat! Därefter var det ombyte på Statt och fotografering i Hermelinsparken kl. 14 innan vigseln kl. 16. När klockorna i kyrkan ringde och Mendelsohns bröllopsmarsch började spela kändes det som att hjärtat slog ungefär 200 slag i minuten...


När vigselakten var över kände vi oss lättade, glada och lyckliga! Därefter var det en oerhört lyckad bröllopsfest i Festivitetssalen på Statt. Maten var god, alla gästerna var glada och på riktigt bra partyhumör och det hölls fantastiska tal till vår ära.
Våra toastmasters (Martina Johansson och Johan Schult) hade lagt ner ett oerhört jobb på att fixa en bra fest. Jeanette hade gjort underbara blomsterarrangemang till borden. Vi får också passa på att tacka min brudtärna Camilla och Anders bestman Niklas! Och slutligen såklart ett stort tack till alla er som var med och firade vår stora dag med oss!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vigselakten var så vacker, inte ett öga var torrt, middagen fantastisk och festen historisk. Ett jätte tack från oss för att vi fick förmånen att dela denna underbara dag med er!
/ Mats, Karin och party killen Viktor

Anonym sa...

Allt var såå vackert. ni var så fina! allt var bra! /erik jonas och jessika

Anonym sa...

Från oss på Björngatan skickar vi ett stort tack för en fantastisk och minnesvärd dag. Önskar er all lycka och en trevlig bröllopsresa!

http://blogg.passagen.se/thojoteji/

Anonym sa...

Kan barb instämma med föregående kommentarer det var fantastiskt vilket bröllop vi fick äran att vara med om!
Vi önskar Er all lycka!
Barbro o Kenneth.

Anonym sa...

Från oss på Yrvädersvägen - det var det finaste vi sett på länge, vackert och trevlig fest , god mat allt så välordnat ett minne för oss oxå. Tack för denna trevliga dag, önskar Er all lycka i framtiden / Alice, Ivan