onsdag 1 juli 2009

En liten varelse har flyttat in hos oss

Vår son föddes den 17 juni. Den 20 juni fick vi åka hem från BB StockholmDanderyds sjukhus. Det kändes ganska overkligt att vi skulle ta med den lille varelsen hem till oss, att han var vår. Efter fjorton år av tvåsamhet har vi alltså blivit tre i familjen.


Nu har det gått ytterligare en och en halv vecka sedan vi kom hem och vi börjar sakta men säkert vänja oss vid att vara föräldrar. Vi gör fel ibland och vi lär oss nya saker hela tiden. En sak är säker, han är väldigt mycket älskad av sina föräldrar och vi ska göra allt vi kan för att han ska få en bra start på sitt liv.


Värmeböljan har varit både bra och dålig. Bra på så sätt att vi har kunnat vara ute mycket, åtminstone innan det blev alldeles för varmt. Vi har gått på många promenader och ätit både lunch och middag ute på olika uteserveringar. Vi tillbringade helgen i stugan. Vi har med andra ord varit ganska så mobila.

Vi har också haft en hel del besök. Just nu är mina föräldrar här, det vill säga, lillkillens mormor och morfar. Även farmor och farfar, faster, morbror, kusin, och andra släktingar och vänner har varit på besök.

1 kommentar:

Lucas & Co sa...

Grattis till den enormt söta lille pojken! Ta vara på tiden, det går enormt fort då de växer och utvecklas hela tiden. Kram Linda M