tisdag 10 augusti 2010

Tillbaka i verkligheten

Nu är vardagen här, det är slut på semester och roligheter. Nu är jag och Love ensamma hemma igen efter några veckors semester i Luleå och i stugan. Och verkligheten ser lite annorlunda ut nu än innan sommaren. Många av mina kompisar som har varit hemma med sina barn har nämligen börjat jobba så vi har lite färre mammor och barn att umgås med nu vilket förstås är lite tråkigt. Men några är fortfarande hemma så helt ensamma är vi inte.

Love övar och övar på att gå. Det har varit hans sommarprojekt och pågår fortfarande. Han kan gå, och har vid flera tillfällen gått ända upp till sex steg själv, men just nu vågar han inte släppa taget. Han håller helst i ett av mammas eller pappas (eller någon annans) fingrar när han går men så fort man släpper sätter han sig ner eller gråter förtvivlat som att han är helt övergiven.

Annars så gillar han fortfarande hushållsredskap skarpt. Dammsugare av alla sorter är fortfarande högintressanta. Man ser honom i stort sett hela tiden bärandes på en stekspade, en visp eller något annat och utforskar också gärna städartiklar och kastruller. Utomhus är han väldigt intresserad av alla sorters bilar, och hundar förstås. Vovve är nog det första ordet han sa, förutom mamma och pappa förstås.

Nu är det bara två veckor kvar till vår NY-resa, vi längtar!

2 kommentarer:

Lindslay sa...

Vad roligt! Ska ni åka hela familjen till NY?

Sv: Tack, jag tror att det kommer att bli tjusigt. Ska bara orka sy ihop alla dessa rutor sen också.

LINROJ sa...

Nej, bara jag och maken. Love ska vara hemma med farmor o farfar.