måndag 19 maj 2008

Boule-, karaoke- och wiikväll

I lördags firades min kusin som egentligen fyller år nu på fredag men då ska vi på vår mormors begravning uppe i Norrbotten.

Kvällen startade på Boulebar, ett par kvarter ovanför oss i Vasastan. Där kan man hyra en boulebana och äta lite mat eller bara ta något att dricka. Tjejerna mötte killarna men jag berättar inte hur matchen slutade...det är helt ovidkommande.

Därefter var det dags för middag och karaoke på restaurang Sakura. Sakura ligger på Luntmakargatan, ungefär ett kvarter bort från oss. I källaren finns det tre rum för karaoke som man kan boka. Maten i källaren är något begränsad jämfört med vad den är på övervåningen. Där uppe finns det en omfattande meny och ett viktigt inslag är bordsgrillarna där man kan grilla sin egen yakiniku, vilket är väldigt trevligt och gott. Det gjorde vi för ett par veckor sedan. I källaren är maten begränsad till färdiglagad yakiniku, yakitori samt sushi och sashimi. Maten i källaren är god och rikligt tilltagen, men inte fantastisk. Då är det både roligare och godare att få grilla sin egen mat på övervåningen. Men i lördags var inte maten i fokus, det var istället sång! Vi sjöng i ett från kl. 19 då vi kom dit till kl. 23 då vi var tvungna att lämna stället. Halsar sårades och ögon tårades – oklart av vilken anledning. Vi hade väldigt kul i alla fall!

Kvällen avslutades med GT och wii-spel hemma hos oss.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag bryr mig inte om vad nån säger, bowling ÄR roligt (Iaf efter några GT). För övrigt är det inte mkt som slår bröllopsversionen av "you´re just to good to be true" även om vi gjorde ett fint försök förra lördagen... Tack för att ni kom och bidrog till en rolig dag!

LINROJ sa...

Tack själv! Nästa utmaning blir visst badminton...och självklart bowling på riktigt för nu vet du ju hur man gör ;)