onsdag 9 december 2009

TV

Det blir mycket matlagningsprogram för mig om dagarna. Vi har BBC Lifestyle (f d BBC Food) som visar matlagning i stort sett hela dagarna. Sweet and Lovely! Jamie Oliver, Nigella Lawson, Come dine with me, Masterchef goes large, och så vidare, underhåller mig under delar av dagen.

Fredagarna har varit Idolkvällar men nu är det snart slut. Istället kan man se På spåret. Första avsnittet med nya programledaren Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindström var helt okej. Det är ju inte Ingvar och Björn men det duger. Luuk uppträdde korrekt hela programmet och det traditionella programkonceptet fanns tack och lov kvar. Jag var väldigt orolig för att det skulle bli en massa förändringar. Fredrik Lindström verkade stressad och agerade forcerat. Hoppas det blir bättre till nästa avsnitt.

Har också börjat se Robinson igen. Jag har inte sett det sedan SVT sände (2004) så det ska (kanske) bli intressant att följa igen.

Igår började Real Housewives of New Jersey. Det första avsnittet levde emellertid inte upp till mina förväntningar. Tycker att det var ganska tråkigt men jag ger inte upp utan ser fram emot nästa avsnitt.

Det krockar med Paradise Hotel, en av de sjukaste dokusåporna. Men jag ser bara PH sporadiskt så det spelar ingen roll.

Inga kommentarer: