torsdag 25 september 2008

Reseberättelse del 6 - Forsyth med mera

Torsdag 11 september

Att det var 11 september märktes på många sätt. Många tv-kanaler visade inslag om terrorattackerna mot bland annat World Trade Center. Amerikanska flaggor vajade överallt på halv stång.
Torsdag morgon åkte vi tillbaka mot Atlanta. Vi stannade till i Macon, där vi besökte Georgia Sports Hall of Fame där man kan läsa och se mycket av Georgias idrottshistoria. Baseball, amerikansk fotboll och basket är de dominerande sporterna. Hockeyn är en undanskymd idrott men sedan 1999 finns Atlanta Trashers med i NHL. På bilden en monter med collegelaget i amerikansk fotboll, "Georgia Bulldogs, the dawgs".


Vi åkte vidare och tog in på ett hotell ganska nära motorvägen. Hotellet var väl inte direkt det finaste vi bott på. Men istället var vi med om den roligaste eller åtminstone mest minnesvärda kvällen under denna resa. Det var nämligen karaokekväll i hotellets bar/restaurang där vi för övrigt också åt en icke så särskild middag. Klientelet var speciellt, huvudsakligen vita människor. Alla killar utan undantag hade keps (undantaget killen på bilden som sjunger som har cowboyhatt). Många hade tatueringar. T-shirts med reklamtryck var också ett vanligt förekommande inslag. Dessutom hade man plockat fram den så kallade holkärmen. Utan att säga alltför mycket känns det som att det fanns mycket vitt skräp där... Temat för kvällen (eller det kanske alltid var samma tema) var Country & Western.


Fredag 12 september

Sista dagen av vår resa ägnade vi åt att få tiden att gå eftersom planet hem till Stockholm gick på kvällen. Vi var bland annat på en outlet som dock inte var så bra. Vi var på bio och såg Righteous kill med Robert de Niro och Al Pacino. Den kan vi verkligen rekommendera! Premiärdatum för filmen i Sverige är 24 oktober.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hi would you mind letting me know which webhost you're using? I've
loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this
blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a honest price?

Many thanks, I appreciate it!
Here is my webpage ; Golden virginia Tobacco

Anonym sa...

You actually make it seem so easy with your presentation
but I find this matter to be actually something which I think I would never understand.
It seems too complex and very broad for me. I'm looking forward for your next post, I'll try to get the hang of it!
Feel free to visit my web-site - Amphora Tobacco