onsdag 19 december 2007

Kris

Om det inte varit det tidigare så är det definitivt det nu. KRIS. Luleå Hockey måste göra något radikalt för att inte hamna i kvalserien. Skulle vi hamna där nu är det en stor risk att vi inte skulle klara av att ta oss tillbaka. De andra lagen som hamnar där har säkert fungerande box- och powerplay och det är något som vi helt saknar, åtminstone det sistnämnda vilket vi såg massor av utmärkta exempel på i gårdagens match.

Vi har för dålig målvakt också. I så jämna matcher som det ofta är i elitserien och som det var igår fungerar det inte att göra en tavla som Gusten gjorde vid målet som innebar 0-2 för Skellefteå. Jag har aldrig varit någon supporter av Daniel Henriksson, men han har i dagarna blivit friställd från sin ryska klubb. Det känns i alla fall som att vad som helst är bättre än de två målvakter vi har idag.

Och tränarna. Vad gör de för att förbättra spelet i power play? Jag börjar tvivla på att Roger och Roger är lämpliga för att kunna leda Luleå Hockey upp ur den position de har idag. Men traiditonens makt är stark, och i Luleå sparkar man inte tränare så det lär väl inte hända något där innan det är för sent.

1 kommentar:

Anonym sa...

LHF har gjort sig av med klubbdirren, officiellt gick han själv - men var och en förstår nog att så inte var fallet. "Går" dirren bör man väl i rimlighetens namn kunna se till att tränarduon gör en dito...

http://blogg.passagen.se/thojoteji