söndag 26 oktober 2008

Men vad gjorde domaren?

Äntligen - som Gert Fylking skulle ha sagt - blev det seger på bortaplan för Luleå Hockey. Vi råkade med andra ord förstöra deras så kallade Hockeyfest. Men Brynäs har förstört så mycket för oss genom åren så det är bara rättvist att vi får ge igen.

Men vad gjorde domaren? Luleå Hockey behövde bara komma nära deras målvakt så blev någon spelare utvisad. Brynäsarna menar att "attackerna mot Markström var planerade"...det är ju nästan skrattretande. Almtorp som blev utvisad för charging mot Markström blev väldigt långsamt inknuffad i målgården av en brynäsare och rörde knappt Markström över huvud taget. Efter ett tag blev det nästan parodiskt med alla utvisningar. Men Luleå lyckades stå emot och kämpade heroiskt i box play matchen igenom. Kul att Emil Lundberg fick göra två mål.

Anmärkningsvärt i övrigt är att det inte fungerar med "superkedjan" Chabada - Bartecko - Harju. Där måste någon förändring göras för det är slöseri med resurser att ha dessa tre spelare ihop om de inte lyckas producera tillsammans.

1 kommentar:

Anonym sa...

Bengt Perssons artikel (den du länkar till) är den mest partiska och patetiska smörja jag läst på länge. Men det svider väl i gävleborna när deras BIF nu visar sig från sin rätta sida. BIF hade 13 pp(!) och gjorde två mål - det var synnerligen uselt Persson!