måndag 16 februari 2009

Homestaging part III

Den här helgen har inneburit allt annat än vila. Upp tidigt på morgonen både lördag och söndag och ingen rast och ingen ro under någon av dagarna. Vi håller på att fixa till lägenheten för fotografering och visningar.

Vi har slängt en himla massa saker: delar från bokhyllan, ett databord, blommor. Vi har burit upp massor i förrådet: den lilla soffan, fotpallen till fåtöljen, en stol från sovrummet, datorer (vi har alltså inte någon dator hemma för närvarande), massor av böcker, prydnadssaker, blomkrukor, tavlor, dörrarna in till vardagsrummet från hallen. Jag tror det blev 12 kartonger som vi (läs min starka make) bar fyra trappor upp i förrådet. Vi har handlat en massa nya saker: lite prydnader, ljus, handdukar, 8 st blommor och blomkrukor, ett par lampor.

Numera ekar det i vardagsrummet, det känns helt öde, men det är tydligt att rummets ytor kommer fram på ett helt annat sätt än tidigare.

Fotografen kommer 9.30 imorgon förmiddag. Ikväll är med andra ord sista chansen att ordna det som är kvar att ordna. Det blir med andra ord fullt upp ikväll också, men efter det kan vi förhoppningsvis vila och slappna av ett tag - åtminstone fram tills vi ska förbereda för visningarna.

Inga kommentarer: