tisdag 27 oktober 2009

Djurgårdsbrunns brunch

I söndags åt vi brunch på Djurgårdsbrunn. För 225 kr fick man äta en bra brunchbuffé men inte den bästa jag ätit. Vad serverades då? Bland det kalla fanns pastasallad, couscoussallad, tomatsallad med bönor, rödlökssallad, marinerade champinjoner, spansk tortilla, guacamole, brödkrutonger, rostad tomat (som tyvärr var iskall), gravad lax, pocherade ägg och några såser/dressingar.

Det varma bordet innehöll bland annat ribs, kyckling (som inte smakade något särskilt), bacon, äggröra, chorizo, stekt potatis och bearneisesås. Ett minus var att det inte fanns någon bbq-sås till ribsen, det tycker jag man kan kosta på sig. Istället hade man ringlat sparsamt med bbq-sås över ribsen vilket gjorde att vissa ribs inte hade någon sås och vissa hade lite mer.

Efterrättsbordet var bäst. Det fanns bland anant brieost, fikonmarmelad, kex, panna cotta, fruktsallad, chokladbrownie, puffat chokladris, rulltårta med hallonsylt, äppelkaka med vaniljsås och morotskaka.

Drycker i form av vatten och olika saftdrycker/juicer ingick. Vill man ha något extra är det bara att beställa.

Servicen och bemötandet var klockrent. Det var inga problem att boka bord inklusive barnvagn. Djurgårdsbrunn ligger också otroligt vackert, precis vid Djurgårdskanalen. Vädret var tyvärr inte det allra bästa denna söndag. Vi hade tänkt åka dit tidigare och gå på en promenad men regnet gjorde att vår tanke om en promenad stannade vid just en tanke.

Inga kommentarer: