fredag 2 januari 2009

Stjärnorna på slottet

Ett av de bästa programmen på TV för tillfället är Stjärnorna på slottet. Det är ett genialt program. Man har föst ihop fem "stjärnor" på ett slott under fem dagar. Var och en av "stjärnorna" får bestämma aktiviteterna under en dag. Själva aktiviteterna är rätt så meningslösa. Det intressanta och det roliga med programmet är diskussionerna som uppstår och att man på ett intimt sätt får möjlighet att se personen bakom "stjärnan".

Årets serie har hittills inte bjudit på några stora överraskningar. Jonas Gardell är dominant och tar stor plats. Christina Schollin är snäll och omhändertagande. Kjerstin Dellert är den vinintresserade primadonnan. Staffan Scheja är än så länge mycket tystlåten och profillös. Den enda överraskningen hittills är väl Janne "Loffe" Carlsson. Min bild av honom är att han är en "töntig" skådespelare som enbart gjort komedier. Men han har tydligen gjort många seriösa roller och vill bli sedd som en seriös skådespelare. Han verkar också vara en djup och allvarlig person bakom den glada ytan och han är ytterst noga med detaljer - lämnar inget åt slumpen.

Här kan du också läsa mer om programmet.

Vilka skulle du vilja ha i din "drömfemma" på slottet? Jag har inte funderat särskilt länge men det skulle nog vara intressant med följande "laguppställning":

Nästa avsnitt sänds imorgon, lördag. Missa det inte!

Inga kommentarer: