fredag 12 juni 2009

Dålig stil av Europamöbler

Efter den felaktiga leveransen från Europamöbler (halva tv-bänken vit istället för hela i valnöt) skulle de höra av sig i måndags med besked om när rätt saker kunde levereras.

Måndagen gick, utan att någon ringde. Sent på måndag eftermiddag mailade jag dem. De ringde upp och meddelade att de inte hade fått något besked och lovade ringa senast tisdag eftermiddag igen.

Tisdag gick, onsdag gick och igår eftermiddag ringde jag dit och frågade vad som hade hänt. Först visste han inte något men lovade ta reda på vad som hade hänt och återkomma snarast. En kvart senare ringde han med besked om att han inte visste var våra varor var men han skulle återkomma idag fredag förmiddag.

Tro det eller ej men vid 10-tiden idag ringde han faktiskt, och han visste att varorna skulle komma in till Sverige idag och till dem på måndag eller tisdag... Han lovade ringa mig på måndag med ytterligare besked.

Jag gillar inte när man lovar att ringa och sen inte ringer. Det är ignorant. Det fick också säljaren på EM i Åkersberga höra. Det ska bli intressant att se vad vi får för kompensation för detta.

Inga kommentarer: