fredag 22 januari 2010

Biverkningar efter andra sprutan

Love fick andra sprutan svininfluensavaccin i tisdags. Första sprutan klarade han helt utan biverkningar men inte den andra. Han hade feber i onsdags och igår var han snuvig. Får hoppas att det är snabbt övergående.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, vi ska ta den på tisdag. Lucas blev jättesjuk med hög feber i fem dagar så jag hoppas det blir lindrigare denna gång.... Å jag hoppas Love snart e kry igen!
Nu har vi bokat flyg och hotell till maj. Vi e framme ca 12 på torsdag 13 maj å flyger hem ca 12 på söndag.
Vi är jättesugna (jag och maria iaf) på att äta brunch, så vi tänkte att du kunde välja ställe eftersom du e proffs på detta =) och se om det kanske finns redan på torsdagen eftersom det är röd dag. Vad tror du?
Ja, om ni e hemma alltså =)
Annars får du rekomendera ett ställe till oss vilsna. Kram! lindaskåne

LINROJ sa...

Oj hoppas det går bättre med andra sprutan. Love kände ju absolut inget av den första men blev lite dålig av nr 2. Han hade feber i ett dygn och var kinkig i två dagar till - det gjorde förmodligen ont i benet för man vet ju själv hur ont det gjorde i armen efter vaccineringen...

Självklart ska jag ta fram några brunchställen som är bra. Just nu ser det ut som att vi är hemma då - vi har preliminärbokat en resa över påsk till Teneriffa så om vi åker då lär vi väl inte åka nånstans i maj fast man vet ju aldrig.

Vi flyttade förresten över Love till eget rum i lördags och de två första nätterna har gått väldigt bra. Han vaknar fortfarande och vill äta en gång på natten men på det hela taget sover både vi och han bättre!!!

Anonym sa...

Se där, mycket bättre att barnen får eget rum. Visst är det mysigt att ha dem i sängen osv men ack så det stör sömnen....bättre att man får sova ordentligt och kan mysa på dagtid istället. Däremot är det väl inte helt ovanligt att det, trots att dessa två nätter gått bra, blir ett litet bakslag längre fram. Men svaret på den gåtan är: KONSEKVENT. Är man det och inte låter sig luras så kommer det snart att gå som på räls! Snart kommer du att sluta drömma om att få sova ensam på ett hotellrum haha....minns att det var min högsta önskan under en period. /Lskåne