tisdag 12 januari 2010

Slow start

Det blir inte mycket bloggande när lillpojken varit sjuk. Nu är han tack och lov på bättringsvägen, men tyvärr har jag varit förkyld sedan i lördags. Det är med andra ord inte så mycket spännande att rapportera härifrån.

En slow start på det nya året alltså. Har varit ut på promenad två gånger sedan nyår och inte har det blivit någon styrketräning ännu. Men nån gång ska man väl börja... Har inte umgåtts med några vänner heller för ingen vill ju träffa oss när vi varit/är sjuka. Vi är isolerade.

Stjärnorna på slottet och Robinson är lysande TV-program som värmer i vintermörkret. Stjärnorna på slottet är en stor favorit. Det är kul att få se de välkända människorna i en annan miljö än deras vanliga. Man lär sig också en hel del om deltagarna genom att se programmet. I dagarna är det också start för några andra program. Let's dance började i fredags och Mästarnas mästare igår. Let's dance har jag i flera år ifrågasatt meningen med men jag inser att även om programmet har en ganska meningslös idé så blir man i alla fall glad av att se det. En besvikelse är På spåret, jag saknar Ingvar och Björn. Det är så torftigt med de nya programledarna.

Jag såg förresten Johan Falk-filmen som visades i söndags. Ganska bra intrig men dialogen och vissa skådespelarinsatser var katastrofala. Mikael Tornvings insats var usel. Varje gång han öppnade munnen lät det som att han läste innantill.

Luleå Hockey har startat det nya året på ett ganska bra sätt. Imorgon är det dags för match i huvudstaden. Luleå har inte vunnit här på typ fem år och det är väl tyvärr inte mycket som talar för att de vinner imorgon heller. Djurgården är inne i en grymt bra period.

Inga kommentarer: