måndag 8 mars 2010

En vecka i Luleå

Förra veckan var jag och Love hos Loves mormor och morfar i Luleå. Vi åkte dit i söndags och kom hem i lördags. Vädret söndag-onsdag var uselt. Först snöstorm, sedan "bara" vanlig storm. Vi hade nästan kunnat lämna vagnen hemma, inte vill man gå ut på promenad i sån't där väder. Vi har självklart också hälsat på hos Loves farmor och farfar, men i övrigt har vi inte träffat så många vi känner utan mest bara umgåtts hemma. Bokar man inte upp träffar innan är det lätt att det rinner ut i sanden eller i snön eller hur man nu säger, tyvärr.

Igår firade jag och maken att det var 15 år sedan vi blev tillsammans! Efter att Love gått och lagt sig blev det champagne, hälleflundra, vitvinssås och andra godsaker. Vi tittade också på kort från några av våra 15 år tillsammans och det är ju skönt att se att man inte har åldrats alls sedan 20-års åldern he he he.

Love har varit småsnuvig och hostig sedan vi var i Luleå men i natt har han sovit bättre så jag tror att han är frisk nu. Igår storhandlade vi och köpte en ny bilbarnsstol till Love plus en resesäng som vi bland annat ska ha i stugan i sommar.

Luleå Hockey är under isen eller åtminstone under strecket. Modo har gått förbi och verkar ha hittat storformen. Luleå har ingen form just nu. Gör man inga mål vinner man inga matcher och när den egna målvakten dessutom kastar in puckar åt motståndarlaget så vinner man definitivt inte. Det sägs att Anders Nilsson inte får stå för att han inte varit bra på träning men om Modig inte är bra på match så borde väl det vara snäppet värre. Just nu lutar det åt att det inte blir slutspel för Luleå men historiskt sett har vi rest oss ur såna här lägen och vi får väl hoppas på en upprepning.

Inga kommentarer: