torsdag 24 maj 2007

Bröllop, Luleå Hockey och CL

Förra söndagen gick vi igenom alla de aktiviteter som är kvar att fixa inför bröllopet den 30 juni. De flesta ”större” sakerna är redan bokade och klara, men det återstår ungefär 25 mindre saker som är kvar att fixa.

Totalt är 70 personer är anmälda till bröllopet. Det är således den stora majoriteten av dem som blev bjudna som kommer. Endast ett fåtal har tackat nej och det beror huvudsakligen på att dessa personer redan hade bokat in en resa, vilket inte är mycket att göra åt. Det är oerhört glädjande att så många vill göra oss den äran och vara med och dela den här dagen med oss!

För ett par dagar sedan gjorde vi ett förslag på bordsplacering, vilket inte är helt enkelt. Det finns några generella "regler" som man kan hålla sig till om man så önskar, men det känns som att det är roligare för oss att försöka sätta människor som kan tänkas trivas tillsammans bredvid varandra oavsett "regelverk". Många i det stora sällskapet känner eller känner till varandra och det underlättar ju men sedan finns det de som inte har träffat så många andra så det är ett intressant uppdrag. Ungefär hälften av våra gäster bor i Luleåområdet och hälften i Stockholm. De mest långväga gästerna reser till bröllopet ända från Slovakien!

Vi kommer att vara i Luleå under den närmaste helgen och på söndag ska vi träffa prästen Annika som ska viga oss.

Om ni har tid över, titta gärna på detta urgulliga "bröllop"! Kärlek i en liten ask, enkelt och vackert. Undra om de nygifta flyttade ihop?!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Soppan Luleå Hockey vs Micke Renberg fortsätter och varje dag kommer det fram olika uppgifter om hur det egentligen har gått till och vem som kan tänkas vara ansvarig för det inträffade. Läser i dagens Kuriren att det trots allt det som pågått finns spelare som är intresserade av att spela med Luleå Hockey nästa säsong, men när deras spelaragent försöker kontakta Luleå finns det ingen på plats för att prata med honom! Hallå, vakna, även om ni är mitt uppe i den här soppan borde väl ändå någon kunna tänka på att det börjar en ny säsong om 5 månader!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Gårdagens Champions League final blev en ganska händelsefattig tillställning med knappt ett handfull målchanser på hela matchen. Det spelförande laget förlorade tyvärr till förmån för det lag som satte de chanser de hade.

Inga kommentarer: