torsdag 8 februari 2007

En idrottsspäckad torsdag

Detta är mitt första inlägg som bloggare!

Som idrottsintresserad kan jag givetvis inte undgå att kommentera dagens idrottshändelser. Den roligaste utspelade sig i Anterselva i Italien (kallas Antholtz av Tyrolarna) där skidskytte-VM utspelar sig. Sverige vann efter en rafflande tävling VM-guld i grenen mixed-stafett! Tänka sig att den grenen verkligen finns! Nu hör det till saken att flera nationer inte verkar ha prioriterat denna tävling i någon större utsträckning eftersom många av de bästa åkarna saknades. I Norges lag saknades exempelvis de tidigare guldmedaljörerna Linda Grubben och suveränen på herrsidan, Ole-Einar Björndalen. Hur som helst var det roligt och Sverige var verkligen välförtjänta vinnare och en och annan tår lyckades jag faktiskt klämma fram under tävlingens slutskede.

I Åre tävlades det i superkombination och tävlingen vanns av en schweizare, Daniel Albrecht. De svenska åkarna hade verkligen ingen lyckad dag. Bäst var Niklas Rainer på 31:a plats.

Till middag blev det idag plättar med lingonsylt och svampstuvning, mycket gott! Nu väntar en lång power walk i Stockholmskvällen som bjuder på -3 grader. Tror att jag går mot Östermalmshållet ikväll...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till bloggvärlden. Ska bli skoj att följa ert liv och leverne i huvudstaden!

http://blogg.passagen.se/thojoteji

Anonym sa...

Hej Linda. Här blir det snart släktträff (Bloggvärden)
Lingonsylt och svampstuvning? Ja nog har ni nu Stockholmiserats, den kombinationen har jag då aldrig hört talas om ;)
Ha det bra!
/ Karin

Anonym sa...

Tjenare, skoj med en blogg och få följa era äventyr där i storstan.

Kram från
Linda N

Anonym sa...

Ciao, våra tekniska utvecklingar börja arta sig, blog on girl!!/bam bam