lördag 10 februari 2007

The winner takes it all!

Inledningsvis en kommentar om upplösningen av damernas superkombination i alpina VM i Åre. Vilken imponerande uppvisning av Anja Pärson! Epitetet "bäst när det gäller" är något som verkligen kan sägas om henne. Luleå Hockey skulle nog ha ett och annat att lära av henne framför allt när det gäller hennes inställning till viktiga tävlingar.

Gårdagens middag blev mycket lyckad. Kvällen innehöll god mat och trevligt sällskap, ett pokerparti och många intressanta diskussioner. För er som undrar hur det gick i pokern kan jag upplysa er om att den enda tjejen i sällskapet, nämligen jag, tog hem segern i turneringen! Och segern var odiskutabel, eller hur Anders, Kalle, Johan och Tobbe?! Några av diskussionsämnena som dryftades under kvällen var vänskap, feminism/kvotering, Sverigedemokraternas frammarsch på den politiska arenan samt ångest.

Såg fram emot en lång tv-sportdag på lördagen men möttes av beskedet att Anna-Carin Olofsson inte kunde delta i skidskyttet på grund av magsjuka och att herrarnas störtlopp i alpina VM blev inställt med anledning av dåligt väder. Det blev dock en del sport i alla fall, herrarnas skidskyttestafett (ingen lyckad dag för Sverige) och masstart för damerna (mycket bra insats av Helena Jonsson).

Snart väntar en promenad i ett 6 grader kallt Stockholm. På återhörande!

Inga kommentarer: