söndag 11 februari 2007

A taste of Texas

Igår blev det middag på vårt stammisställe, Texas Smokehouse. Det finns sex olika Texas-restauranger i Stockholm men för oss är det stället i Vasastan vid Odenplan som gäller. Inget av de andra ställena är i närheten av lika trevligt som just detta. Menyn igår blev lite annorlunda än den vanligtvis brukar bli. Jag valde "Traditional Texas Chili", en skål med Texas köttgryta, salsa, guacamole, gräddfil, svarta bönor samt nygräddade vetetortillabröd. Anders valde en "Beef Bontaña". Normalt sett är det biff respektive entrecôte eller ribs som gäller för oss.

Därefter blev det en lugn hemmakväll med Melodifestival och Alfapet. Melodifestivalen bjöd i vanlig ordning på en salig blandning av låtar och artister där rätt låtar gick vidare igår. För min del tycker jag dock att det har blivit för mycket med fyra deltävlingar, en "andra chans" och en final.

I skidvärlden har Anja Pärson förgyllt dagen med ytterligare ett guld, det börjar bli en vana nu och jag vet inte egentligen vad man ska säga om henne mer än att hon är en enastående duktig idrottskvinna. En större överraskning var däremot Patrik Järbyns bronsmedalj i herrarnas störtlopp. Snart 38 år gammal slog han till vilket väl inte så många hade väntat sig...

Det blir älgskav och potatis till middag ikväll men strax är det dags för en Power walk. För er som undrar vad en sådan är kan man väl säga att det är en mycket rask promenad med syfte att förbränna fett. Kanske kan det också bli styrketräning under kvällen.

Inga kommentarer: