söndag 25 februari 2007

Söndagsrapport

I fredags hade vi besök av min kusin Martina från Luleå. Som alltid när hon är här är det mycket trevligt. När Martina fyllde år gav vi henne ett presentkort på en middag på valfri restaurang nästa gång hon skulle komma till Stockholm. Helt otippat valde Martina Texas! Vi åt där tillsammans med ytterligare en kusin och hennes pojkvän och samtliga i sällskapet valde biff eller ribs. Kvällen avlutades hemma hos oss med spel och trevligt umgänge. Tjejerna tog för övrigt hem en klar seger i Trivial Pursuit.

Lördagen skulle ägnas åt den tv-sända hockeymatchen Luleå-Mora men på grund av fel i utsändningen fick matchen upplevas via webbradion istället. Jätteroligt när man har bjudit hem folk för att se matchen och sitter och laddar upp framför tv:n...UPC måste vara den sämsta digital-tv operatören genom historien, kommentarer överflödiga. Vi väntar fortfarande på att handläggaren på UPC ska ringa tillbaka till oss...och vi lär ju få vänta...

Idag blir det fixande av önskelista inför bröllopet, eventuellt en lägenhetsvisning, storhandling, träning och matlagning.

Inga kommentarer: