måndag 12 februari 2007

Idag är det ingen vanlig dag...

Idag är det ingen vanlig dag - det är nämligen Kias födelsedag. För er som inte vet det är Kia mammas och pappas blandrashund (en sällsynt lyckad blandning mellan Bichon Frisé och Papillon). Hon fyller nio år idag och blev uppvaktad med ett brev från mig ihållande levergodisar. Jag vet att hon älskar dem och att hon har haft fullt upp med att ta hand om sin post: bära in kuvertet under köksbordet, öppna kuvertet och så småningom äta upp godisbitarna. Hela den här proceduren blir ett ganska stort projekt för Kia eftersom hon på grund av tandlossning inte har så många tänder kvar...

Kia är en hund som är väldigt tydlig med vilka hon tycker om och vilka hon inte gillar, och tillhör man dem hon gillar kan man få oerhört mycket kärlek från henne! Jag saknar henne ofta och mycket och hoppas att hon ska komma hälsa på oss i Stockholm snart! Hoppas i alla fall att Kia får en bra dag med mycket kärlek och vispad grädde från mamma och pappa!

I övrigt kan jag konstatera att Jonas Nordquist, fd Luleåspelare, verkar välja att flytta hem från Nordamerika, men inte till Luleå utan till Frölunda. En annan f d Luleåspelare som ser ut att också välja Frölunda är Tuukka Mäntylä. Man kan ju undra vad det är som gör att Luleå inte är ett tänkbart alternativ för dessa, båda två mycket duktiga hockeyspelare. Det är väl inte helt otänktbart att orsaken stavas P-E-N-G-A-R.

Ikväll väntar tre lägenhetsvisningar i Hammarby Sjöstad. Hoppas någon av dem ska falla oss i smaken!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till söta Kia!!! Lyckligtvis är jag en av dem som hon gillar=)/C

Anonym sa...

Åhh, grattar Kia via din blogg! Hoppas hon får en fin dag. Sånt här påminner mig om Bianca, vår dobbis som tyvärr inte finns längre...

http://blogg.passagen.se/thojoteji/

martina sa...

Ajsing bajsing Hockeypojkar. Pengar är det, och mycket dessutom. Dom har ju galet mkt mer pengar att erbjuda spelarna jämfört med luleå. tråkigt. det kommer att bli klass-skillnader i svensk hockey på sikt tack vare eller på grund av somligas stabila ekonomi och standard... Sponsorer, kom till Luleå säger vi, va?