torsdag 8 mars 2007

Inför kvartsfinal 2 och USA

Ikväll är det dags för kvartsfinal nr 2 i Linköping, en match som Luleå verkligen måste vinna. Med tanke på hur spelet såg ut i den första matchen är det inte mycket som talar för det. Men Luleå har över hela säsongen varit ojämna så det kanske är dags för en bra match ikväll...

Fredrik Hynning är flyttad till fjärdekjedjan vilket jag tycker är ett helt korrekt beslut av coach Lener. De senaste matcherna har han inte alls varit bra och man undrar ju om det kanske är så att ryktena om att han har skrivit på för en ny klubb är sanna för det verkar som att han mentalt sett redan är någon annanstans. Lener satsar återigen på Leinonen i målet och vi får väl se om det är ett klokt beslut.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Det som upptar vår tid i övrigt är att vi håller på att planera en resa till USA! Vi har tänkt åka dit under april månad och bli borta ungefär 3-4 veckor. Det är jätteroligt att planera resrutt och resmål och söka igenom internet efter saker man kan göra och ställen man kan bo på. Tanken för närvarande är att åka till Los Angeles, San Fransisco, Las Vegas och New York. Det finns oerhört mycket att titta på och att göra "over there" så problemet är inte att hitta något att göra, utan att bestämma vad man ska göra.

Inga kommentarer: