söndag 4 mars 2007

Sing-a-long

Numera får lagen välja slutspelsmotståndare i ishockeyns kvartsfinaler. Belåtet kunde vi konstatera hur lag efter lag undvek Luleå Hockey så till slut var det bara Linköping kvar som då blev tvungna att möta Luleå.

Det blir alltså repris på fjolårets kvartsfinalserie, men förhoppningsvis med ett annat slutresultat. Luleå har, trots placeringen i tabellen, ett bättre lag än i fjol. Om den under serien så tongivande kedjan med Bartecko, Surovy och Renberg kan fortsätta vara elitseriens bästa, och om kedjan med Chabada, Hynning kompletterat med Omark/Kerman kan komma upp till den nivå som de hållt under en stor del av serien - då tror jag på seger. Det krävs också att vi täpper till i försvaret och inte blir så där stillastående som vi ibland kan bli.

Luleå har inte varit i semifinal sedan 2001 så det är på tiden att vi tar oss dit igen!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Igår var vi på fest hos våra nyförlovade vänner. Fram kom sing-a-long spelet vilket kan vara en riktigt höjdare på fester. I början är många blyga och ingen vill riktigt börja sjunga, men lite senare brukar det vara svårt att överhuvudtaget få låna mikrofonen. Jag kunde själv belåtet konstatera en utveckling från tidigare utnämnd som "tondöv" till "amatör" eller "wannabe".

Kvällen avslutades på Café Opera och slutligen på Max.

1 kommentar:

martina sa...

åh lät som en trevlig kväll. vi hade fest här, var också mysigt. ingen utgång dock så där skrällde det till! massa disk. peuh!