lördag 3 mars 2007

The same procedure as last time

Jag är fortfarande helt slut efter gårdagskvällens match mellan Luleå och Brynäs. Tänka sig att det alltid ska behöva bli så här spännande. En bit in i andra perioden när Luleå gjorde 4-0 kändes det ganska lugnt och vi sa till varandra i sällskapet ”jaha det är så här det känns att vara Färjestadssupporter, man kan njuta och titta avslappnat på matchen”, med vilket vi menade att det kändes skönt att ens favoritlag för en gångs skull inte spelade med kniven med strupen.

Men ack vad vi bedrog oss. Inom tre och en halv minut i tredje perioden gjorde Brynäs tre snabba mål och då fick man återigen konstatera ”here we go again”. Luleå blev helt paralyserat. När sedan Brynäs helt felaktigt fick en straff då vågade jag inte titta. Men som tur var redde vi – återigen – ut stormen och är nu i slutspel för trettonde säsongen i rad.

Måste också nämna några ord om publiken i Coop Arena. Det var en fantastisk stämning hela matchen, man fick rysningar av att se och höra er!

Det blir ett spännande slutspel, jag återkommer till detta efter lottningen!