tisdag 23 februari 2010

Mer snö och ännu mer längtan till våren

Vintern tar aldrig slut i Stockholm. Det har snöat en himla massa fredag och lördag och idag snöar det igen. Igår var det 20 grader kallt så det var inte heller så roligt.

Jag längtar till vår och sommar. Tänk vad skönt när man kan ta sig ut tillsammans med sina föräldralediga kompisar och sitta ute i det fina vädret! Utan att behöva bylsa på sig och Love en massa kläder och utan att behöva dra en trögkörd vagn på moddiga och isiga gator och utan att behöva oroa sig för att istappar ska falla ner från taken.

Operation barnsäkring måste göras i detta hem snarast. Love har blivit väldigt nyfiken av sig på vad som finns i kökslådor, badrumslådor och allt han kan komma åt. I morse klämde han fingret i en kökslåda och det blev aj aj och storgråt. Det var som tur var inget allvarligt.

Snart kryper han nog. Han tar sig ideligen upp i krypställning och står och gungar på alla fyra. Han fattar ännu inte riktigt hur han ska ta sig framåt men han tar sig åt alla andra håll på något underligt sätt.

Han är nu drygt åtta månader gammal, väger 9,6 kg och är 75,5 cm lång enligt gårdagens mätningar på bvc. Och så är han ju förstås världens finaste.

Inga kommentarer: