tisdag 10 november 2009

Loves hår

Loves hår förtjänar en egen rubrik, och en särskild bild. Redan när han var nyfödd hade han mycket hår. Kort, mörkt hår som låg framåt på huvudet. Efter ett tag, när det blev lite längre började det stå rakt upp. Jag har till och med börjat använda balsam för att håret ska bli lite mjukare och kanske formligare men icke. Jag har köpt en hårborste men eftersom borsten är av kamelhår blir håret bara statiskt och borstning resulterar bara i ännu mer statiskt hår som står åt alla håll.

Men håret har liksom blivit hans grej. Det är inte tal om att klippa det, för frisyren har blivit ett med Love. Vi får ofta kommentarer om håret. Folk frågar vad vi har gjort med det, om vi har stylat det osv. Härom veckan kom en amerikansk tjej fram till oss på ett café och berömde hans hår. Hon tyckte faktiskt att han skulle bli modell!

3 kommentarer:

Lindslay sa...

Hehe, coolt!

Anna Ekberg sa...

Han är såååå schnyyyg med sitt yviga hår. Mathilda hade åxå en massa hår när hon kom ut men det försvann efter nån månad. Sen visade det sig att hon hade skorv. Inte undra på att håret inte ville komma ut igen. Smetade in ungen med nån fet sörja (som var OMÖJLIG att tvätta ur) och sen kom håret faktiskt tillbaka....Nu är det tjockt och fint! :-)

Anonym sa...

Haha så söt han är i sitt fina hår! Lucas har ganska mycket hår på bakhuvudet och nacken men uppepå har han skorv så där är det tunt än så länge =)
Linda Skåne