torsdag 12 november 2009

Zombies

Jag säger bara: stackars småbarnsföräldrar som har barn som skriker hela nätterna och inte vill sova.

Love har den gångna natten haft sin sämsta natt sedan han föddes. Han har som tur är inte skrikit men han har vaknat med mycket jämna mellanrum, smågrinat och inte velat/kunnat sova särskilt mycket.

Har han saknat nappen? Vet inte, det var ju sjätte natten utan napp och jag tycker det är konstigt om nappsaknaden eskalerar.

Har han haft ont nånstans eller är han sjuk? Vet inte, men jag tror inte det, han har ju inte gallskrikit eller gråtit särskilt högt. Och feber har han inte för han är inte särskilt varm.

Vad kan det då vara för fel? Det är inte så lätt att veta, han kan ju inte tala om det för oss...

Hela familjen blir som vandrande zombies. Risken är att det blir en grinig dag med lille gubben för han kan inte vara särskilt utvilad.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det behöver inte vara något som är fel, det kan helt enkelt vara så att han har haft en dålig natt, som vi vuxna ibland har svårt att sova. Kanske är inne i en ny period med mycket intryck och utveckling. Blir det flera nätter så kanske du ska kolla upp det närmare, men en natt då och då är ingen fara, även om det är jobbigt för föräldrarna =)
Linda Skåne

LINROJ sa...

Jo jag vet men man är ju så bra på att försöka analysera saker så man vill ju alltid hitta en förklaring till allt som sker. Men det är helt rätt som du säger, klart bebisar kan ha dåliga dagar och nätter likväl som vi vuxna kan det. Han har sovit bra igen efter den dåliga natten!
Kram